De MarketingChallenge

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Een succesvol instrument van MarketingCirkel Limburg.

Wat is het?
De MarketingChallenge is een zeer intensieve korte (een dagdeel/ avond) brainstormsessie met directie en medewerkers met een aantal specialisten van de MarketingCirkel Limburg.

Hoe werkt het?
Een korte kennismaking wordt gevolgd door een snelle info scan van het bedrijf. Uit deze scan wordt de probleemstelling geformuleerd. Alle deelnemers worden vervolgens ingedeeld in groepen, die aan de slag gaan met de probleemstelling. Het resultaat wordt aan het einde van de sessie gepresenteerd en besproken.

Wat levert het u op?
Het grote voordeel is dat door de samenstelling van de deelnemers de probleemstelling vanuit verschillende invalshoeken wordt benaderd en er dus nooit één maar meerdere oplossingen op tafel komen.

Tot zover de MarketingChallenge. Maar er is natuurlijk een vervolg.

Vervolg
Doordat er meerdere oplossingen op tafel liggen kan de ondernemer kiezen, maar hij heeft ook een keuze voor een of meerdere specialisten van de MarketingCirkel Limburg, die vervolgens een plan van aanpak schrijven en de uitvoering begeleiden of zelfs uitvoeren. De keuze is aan u.

Heeft u vragen over de mogelijkheden, bel dan meteen met ons secretariaat

MarketingCirkel Limburg van alle Marketing thuis.