Uw Online activiteiten

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Wat betekenen  internet, websites en apps voor uw bedrijf?

De jeugd is hiermee opgegroeid en kan zich geen wereld zonder deze informatie- stromen voorstellen. Natuurlijk is internet geen exclusief domein voor de jeugd, ook steeds meer 70- en 80 plussers gebruiken de mogelijkheden van internet om hun wereld te verruimen, online betalingen te doen, te winkelen en zich te oriënteren voor een grote aankoop.

In oktober 2016 waren er al ruim 9,1 Miljoen Nederlandse domeinnamen geregistreerd. Het hebben van een website betekent dus niet meer automatisch dat u (veel) bezoekers op uw website krijgt, laat staan dat de website bijdraagt in het realiseren van uw strategische doelstellingen. De tijd dat u uw website kon laten bouwen door die handige buurjongen is daarom echt voorbij, uw website moet tegenwoordig voldoen aan veel eisen om gevonden te worden door zoekmachines als Google en ook daadwerkelijk omzet te genereren voor uw bedrijf.

Heeft u een verouderde website of een minder professionele website, dan kan uw website zelfs een negatief effect hebben op uw omzet. Potentiële nieuwe, maar ook bestaande klanten kijken immers eerst online naar uw aanbod voordat ze daadwerkelijk contact met u opnemen.  U wilt deze kansen toch niet missen?

De MarketingCirkel Limburg kan u helpen om uw online aanwezigheid te verbeteren en te zorgen dat deze past binnen uw totale communicatie strategie en omzet genereert. Natuurlijk wordt gelijk gekeken naar de optimalisering van uw website voor zoekmachines, de mogelijkheid om op internet te adverteren en of u niet te veel betaalt voor uw hosting.

Wenst u meer informatie ?

Mail of bel even en wij laten binnen 24 uur van ons horen.

Telefoon: +31 (0)6 - 2223 7881
E-mail: [email protected](link sends e-mail) of klik op ons contactformulier