Reclame: hoe spring je eruit als bedrijf?

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Reclame: hoe spring je eruit als bedrijf?

Wanneer je als ondernemer aan marketing denkt, denk je waarschijnlijk in de meeste gevallen aan reclame. Reclame is een van de meest invloedrijke en opvallende activiteiten binnen het vakgebied van marketing. Het is een belangrijke schakel tussen ondernemers en afnemers.

Reclame maken lijkt gemakkelijk. Maar als je weet dat mensen dagelijks worden blootgesteld aan duizenden reclameboodschappen die via diverse media worden 'afgevuurd', dan valt het vies tegen om daartussen als bedrijf nog op te vallen. Zeker in een tijd waarin mensen steeds meer moeite hebben met reclame vanwege het vaak interruptieve karakter. Dan moet je het wel heel goed doen om door de consument geaccepteerd te worden.  Maar hoe doe je dat en wat levert het op? En moet je nog wel reclame maken in de traditionele zin van het woord?

Wenst u meer informatie ?

Mail of bel even en wij laten binnen 24 uur van ons horen.

Telefoon: +31 (0)6 - 2223 7881
E-mail: [email protected](link sends e-mail) of ga naar contactformulier