Online marketing: blijf bij en word gevonden

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

 

Generatie Swipe is opgeroeid en vergroeid met smartphones, tablets, mobile apps en internet. Ze vormen de afstandsbediening van hun leven. Maar wat betekent het allemaal voor jou (ervan uitgaande dat je iets ouder bent) en jouw bedrijf? Natuurlijk is internet geen exclusief domein voor de jeugd. Ook 70- en 80-plussers gebruiken de mogelijkheden van internet volop om hun wereld te verruimen, online betalingen te doen, te winkelen en als onderdeel van de customer journey die leidt naar een aankoop.

In oktober 2016 waren er al ruim 9,1 miljoen Nederlandse domeinnamen geregistreerd. Het hebben van een website betekent dus niet automatisch dat je (veel) bezoekers op je website krijgt. Laat staan dat je website bijdraagt in het realiseren van je strategische doelstellingen. De tijd dat je je website kon laten bouwen door die handige buurjongen is voorbij. Goeie jongen, ongetwijfeld, maar niet op de hoogte van de eisen die zoekgigant Google stelt aan de vindbaarheid van jouw site. En ... niet gevonden is altijd mis.

Wij helpen je om je online presence te verbeteren en te zorgen dat deze past binnen je totale communicatiestrategie. Natuurlijk kijken we ook naar de optimalisatie van je website voor zoekmachines. Door het inzetten van zoekmachinemarketing behaalt je website een hoge(re) positie in de zoekresultaten van Google. Het uiteindelijke doel van dit marketinginstrument is het verhogen van de conversie op je website. Denk bijvoorbeeld aan meer kwalitatieve bezoekers, meer verkopen of een hogere naamsbekendheid.

Zoekmachinemarketing bestaat uit zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Met SEO wordt de techniek en content van je site op punten aangepast, zodat er een reële kans bestaat dat je site beter gaat scoren in Google. Zoekmachine adverteren is het tegen betaling plaatsen van advertenties via Google Adwords. Daardoor kun je relatief sneller bovenaan komen te staan dan in de organische zoekresultaten. De inzet van SEO en SEA en het vinden van de juiste balans, is en blijft een specialisme apart.

Wenst u meer informatie ?

Mail of bel even en wij laten binnen 24 uur van ons horen.

Telefoon: +31 (0)6 - 2223 7881
E-mail: [email protected] of klik op ons contactformulier