The proof of the pudding is in the eating

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

We kunnen u vertellen hoe goed we zijn en dat we u fantastisch verder kunnen helpen. Dat is makkelijk. De door ons gerealiseerde projecten vertellen veel meer. Laat u inspireren!

Een greep uit onze projecten:

Is het haalbaar dat wij onze varkenshouderij ombouwen tot een shortgolfbaan in combinatie met een wijngaard? Halen wij dan voldoende uit de markt? Hoe moeten we dat aanpakken? Wie moeten we benaderen om mee samen te werken? Wat wordt onze omzet? Kunnen we subsidies binnenhalen? Al deze vragen (en meer), stelde ons een ondernemende boer uit het midden van onze provincie. Geef daar maar eens antwoord op.

In opdracht van de Stichting Bezin in Limburg heeft MarketingCirkel Limburg een serie van drie workshops voor aanbieders van bezinningstoerisme uitgevoerd. De workshops hadden als doel de deelnemers te ondersteunen bij het zelfstandig opstellen van een marketing- en communicatieplan voor hun eigen bedrijf of dienstenaanbod. 

De deelnemers waren unaniem positief in hun oordeel over de kwaliteit van de workshops. Als belangrijkste voordeel vonden zij, dat ze geïnspireerd werden om eens met een meer commerciële bril naar hun marktbewerking te kijken, zonder tekort te doen aan het bezinnende...

Door het wegvallen van een samenwerking was Reisbureau Vice Versa een stuk omzet kwijtgeraakt. Doelstelling was om binnen drie jaar terug te zijn op het oude niveau. Na een MarketingChallenge met de MarketingCirkel Limburg koos Vice Versa voor een begeleiding voor langere termijn. In deze periode hebben we alle variabelen geoptimaliseerd en daardoor de merkbekendheid en het imago verbeterd. Immers, de ketting is net zo sterk als de zwakste schakel. Nu, nog geen twee jaar later, heeft Vice Versa het oude omzetniveau weer nagenoeg bereikt. Bovendien werd het reisbureau verkozen tot Limburgs...