Werkwijze MarketingCirkel Limburg

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

De eerste kennismaking
Tijdens de eerste kennismaking met onze organisatie laten wij u zoveel mogelijk aan het woord.

  • Waar bent u naar op zoek?
  • Waar liggen uw grootste uitdagingen?
  • Hoe groot is uw ambitie?
  • Waar staat u nu?

Samen met u maken wij een korte analyse. Aan het eind van het gesprek vatten wij die kort en krachtig samen om vast te stellen dat wij u goed begrepen hebben. Alles draait tenslotte om communicatie en de verwachting (-en) die u heeft bij een samenwerking met ons.

Het vervolg
Op basis van onze gespreksnotities en uw verwachtingen zoeken wij binnen ons ledenbestand naar de collega/collega’s die u, op basis van achtergrond, ervaring en karakter het beste van dienst kan/kunnen zijn en brengen u met elkaar in contact.
Zodra het team bekend is, stellen wij een Plan Van Aanpak op dat als basis dient voor de uitvoering, oplevering en te verwachten kosten en baten van uw opdracht zodat u vooraf volledig  geïnformeerd bent.

De uitvoering
Tijdens de uitvoering worden de uitkomsten en beslissingen van ieder werkoverleg kort schriftelijk aan u bevestigd . Afhankelijk van de lengte van het project wordt daarbij wekelijks, dan wel maandelijks een korte voortgang rapportage opgemaakt. Zeker in grote(re) organisaties met meerdere vestigingen kunnen deze voortgangsrapportages dienen als basis voor de interne communicatie over het project. Dit versterkt het commitment van betrokkenen en vergroot daarmee de draagkracht en het te verwachten eindresultaat.

De oplevering
Tijdens de oplevering spiegelen wij uw uitgangspunten en ambities zoals vastgelegd in het plan van aanpak aan het door ons samen behaalde resultaat.

Garantie
Wij garanderen u een positief resultaat.