Ontstaan MarketingCirkel Limburg

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Samenwerken is winst
Op 21 april 2004 heeft een groep marketing deskundigen in onze provincie zich verenigd met het doel het Limburgse MKB te ondersteunen. Bundeling van kennis en ervaring op elk deelgebied van marketing. Van (markt)onderzoek tot en met uitvoering. De ondernemer bespaart zich daarmee veel zoekwerk. Tevens heeft hij de zekerheid van een vereniging die werkt volgens een duidelijke gedragscode.

Kansen benutten
De eerste en belangrijkste doelstelling van de organisatie is het verlagen van de drempel om aan marketing te doen. Hierdoor wordt het mogelijk kansen die nu nog op de plank blijven liggen te benutten. Maar ook kansen te signaleren en op te pakken. Daarmee vergroten we de slagkracht van het MKB.

Samen kom je verder
Samenwerken en het delen van kennis en ervaring is de basis voor succes. Kennis op marketinggebied en samenwerking met Provincie Limburg, Kamers van Koophandel, Hogescholen in Limburg, Universiteit, Syntens en lokale gemeenten geeft de garantie dat alle mogelijkheden optimaal worden benut.

Alleen de vruchten tellen
Vruchten zijn het voortbestaan van de natuur. Het resultaat is het voortbestaan van de onderneming. En dus gaan we voor dit resultaat. We maken bedrijven enthousiast. We motiveren bedrijven om marketing op te pakken als een onmisbaar instrument.

MarketingCirkel Limburg van alle Marketing thuis !