Lid worden van MarketingCirkel Limburg

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).
Lid worden van MarketingCirkel Limburg. Waarom eigenlijk? 

We zijn een compacte club met stevige groeiambities. We zijn niet de zoveelste businessclub of netwerkvereniging. Juist niet. Bij MarketingCirkel Limburg ben je altijd met marketingprofessionals onder elkaar. Vakgenoten, met ieder een eigen specialisme binnen het brede spectrum van marketing, die iets van elkaar kunnen opsteken. En iets voor elkaar willen betekenen.

Kennisdeling staat bij ons voorop. Dat is ons primaire doel. We doen dat niet in anonieme achterafzaaltjes, maar via interessante presentaties op inspirerende plekken. Regelmatig nodigen we externe specialisten uit die ons aanvuren om anders te kijken en te denken. Of ons op de hoogte brengen van trends en ontwikkelingen die boeiend en relevant zijn voor onze eigen dagelijkse praktijk.

Meerdere keren per jaar bezoeken we Limburgse parels. Bedrijven die met passie en trots hun markt aanvoeren zoals Linssen Yachts en Dimass. Ook organiseren we bijeenkomsten voor specifieke beroepsgroepen, om samen hun problematieken te bespreken, te begrijpen en met marketing op te lossen. Dat deden we bijvoorbeeld al voor de advocatuur met het goed bezochte symposium 'Dossier P' over de noodzaak van prijsstrategie.  

Voor onze leden hebben deze activiteiten vaak een mooi bij-effect. Regelmatig vloeien er commerciële opdrachten uit voort. Natuurlijk is dat mooi meegenomen, maar het is niet direct waar we het allemaal voor doen.

Als lid betaal je voor dit alles slechts € 250,00 contributie per jaar.
Daarom alleen al zou je lid moeten worden van MarketingCirkel Limburg.

Heb je belangstelling voor een lidmaatschap? Dan ben je van harte uitgenodigd om gratis twee MarketingCirkel Limburg-bijeenkomsten bij te wonen. Zo krijg je een positieve indruk van onze organisatie en jouw collega-marketeers. Mark Eurlings vertelt je er meer over.