Gedragscode MarketingCirkel Limburg

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Waarom een Gedragscode?
Een gedragscode is voor een professionele beroepsuitoefening een onontbeerlijk instrument. Toegepaste werkmethodieken en de bereikte resultaten kunnen hiermee onafhankelijk getoetst worden.

Loyaliteit en onafhankelijkheid zijn belangrijke begrippen in de gedragscode. MarketingCirkel Limburg afgevaardigden dienen zich loyaal tegenover  hun opdrachtgever op te stellen, maar tegelijkertijd hun professionele onafhankelijkheid hoog te houden. Voor iedereen die aangesloten is bij de MarketingCirkel Limburg is de gedragscode een stelsel van normen en waarden.

In formele zin heeft de gedragscode tot doel handvatten te bieden voor de beoordeling van eventuele conflicten en professionele fouten.

Wij gaan er echter vanuit dat de code ook werkt als een preventief en educatief instrument.

Preventief omdat MCL leden en opdrachtgevers beter op de hoogte zijn van de gedragscode en omdat opdrachtgevers kritischer zijn en eerder wijzen naar de gedragscode.

Als educatief instrument stumuleert de gedragscode MarketingCirkel Limburg om met elkaar van gedachten te wisselen over de normen en waarden bij het uitoefenen van hun beroep.

U kunt de volledige tekst van de Gedragscode Marketing Cirkel Limburg aanvragen.

MarketingCirkel Limburg van alle Marketing thuis!