Gaat ook u dit jaar meer omzet realiseren?

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

De MarketingCirkel Limburg is een organisatie van marketingdeskundigen die het MKB al meer dan 10 jaar ondersteunt op het gebied van marketing. Dat doen wij door kennisoverdracht, adviesgesprekken en het uitvoeren van projecten.
De specialisten van de MarketingCirkel Limburg werken als zelfstandige, voor een bureau, of als marketingdeskundige bij een bedrijf. Onze  professionele achtergronden zijn heel verschillend, maar wij hebben één ding gemeen: We hebben aantoonbare expertise op het gebied van marketing. Zo hebben de specialisten van de MarketingCirkel Limburg bewezen succesen behaald op het gebied van onder andere

  • Effectieve reclame-campagnes
  • Winstgevend prijsbeleid  en dus niet gericht om altijd de goedkoopste te zijn
  • Het verbeteren van het verkoopproces
  • Het bouwen van websites die hoog scoren bij Google
  • Het opzetten van interactieve Social Media campagnes
  • Innoverende nieuwe producten introduceren  
  • Het uitvoeren van marktonderzoek om onderbouwde keuzes te kunnen maken.

 

Wij weten dat één of meer van onze expertises ook uw bedrijf dit jaar meer omzet en winst zal opleveren. 

Om u te overtuigen van de kracht van onze aanpak, bieden wij U een kosteloos adviesgesprek aan ter waarde van € 250. Met deze speciale actie wil MarketingCirkel Limburg duidelijk maken dat Marketing niet duur is en dat investeringen in Marketing u gewoon geld op zal leveren. Wilt u van dit tijdeljke aanbod gebruik maken, bel of mail dan snel met onze manager projecten, Frits Tiek ([email protected] / 06 222 37 881) voor een afspraak. 

Grijp u ook deze kans?

Bel dan snel  06 222 37 881, want deze actie is slechts tijdelijk en geldt voor de eerste 40 bedrijven die reageren.  

MarketingCirkel Limburg  van alle marketing thuis!