De VerkoopGenerator

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Met de verkoopgenerator van Marketing Cirkel Limburg zorgt u ervoor dat uw investeringen in energie, tijd en geld om verbeteringen te realiseren in het verkoopproces, terecht komen op de plek waar deze het meest nodig zijn, namelijk bij de zwakste schakel. Door te kiezen voor deze aanpak gaat uw bedrijf systematisch en stap voor stap verbeteringen doorvoeren in het verkoopproces, te beginnen met de bottleneck, de zwakste plek van dit moment.

Deze activiteit beïnvloedt immers op een negatieve manier de output van het gehele proces. Zo kunnen uw verkopers nog zo goed in staat zijn om een verkoopgesprek te voeren, als u er niet in slaagt om voldoende afspraken voor ze te realiseren, dan heeft het geen zin om die verkopers bijvoorbeeld nog eens een extra training te geven in gespreksvoering. Het aantal afspraken is kennelijk de bottleneck in het proces en op het opheffen dáárvan zal primair uw aandacht gericht moeten zijn.

Werkwijze
De MarketingCirkel Limburg heeft een scan ontwikkeld waarmee we uw huidige proces in kaart brengen en analyseren om daarna trefzeker de zwakke schakel(s) te benoemen. Onze specialisten gaan vervolgens aan het werk met het verbeteren daarvan. Dat kan met een acquisitietraining of bijvoorbeeld een workshop offertes schrijven en we kunnen zelfs een salesmanager ad interim leveren.

Door te kiezen voor de verkoopgenerator van Marketing Cirkel Limburg bent u verzekerd van een methodische aanpak waarbij de ketting die uw verkoopproces is, steeds sterker gemaakt wordt en u grip krijgt op uw hele verkoopapparaat.

Contact 
Als u zich realiseert dat verkopen een (sequentieel) proces is en niet een verzameling van op zichzelf staande activiteiten, dan moet u echt eens met ons praten. Neem contact op met ons ons secretariaat.

MarketingCirkel Limburg van alle Marketing thuis!