De Communicatie Generator

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

De Communicatie Generator is een instrument dat er voor zorgt dat uw reclame inspanningen succesvol zijn. In de visie van MarketingCirkel Limburg moet reclame gewoon geld opleveren. Daarvoor heeft de MarketingCirkel Limburg een instrument ontwikkeld om uw reclame en mediakeuze effectiever te maken. 

Wanneer zet u de Communicatie Generator in?
Reclame is een vorm van communicatie met het doel potentiële klanten over te halen uw product en/of dienst af te nemen. Verkoopbevordering dus. Dat lijkt eenvoudig, maar velen komen helaas achteraf tot de ontdekking dat dat niet zo is. De euro’s zijn dan al uitgegeven. Wilt u vooraf inzicht in de effectiviteit van uw kostbare reclame gelden, dan adviseren we u gebruik te maken van de CommunicatieGenerator.

Werkwijze
De CommunicatieGenerator geeft u een duidelijk raamwerk van vragen die u moet beantwoorden om een effectieve reclamecampagne te kunnen starten. 

  • Wie zijn uw potentiële klanten?
  • Wat wilt u met uw reclamecampagne bereiken?
  • Welke boodschap of actie past daarbij?
  • Hoe moeten potentiële klanten reageren als ze de reclame zien of horen? 
  • Wat is uw reclame budget? 
  • Welke inhoud is cruciaal voor uw advertenties?
  • Wanneer kan de campagne het best starten?

MarketingCirkel Limburg helpt u met de CommunicatieGenerator deze (en nog veel meer) vragen te beantwoorden.  Samen met ons maakt u de juiste keuzes. 

Met de CommunicatieGenerator heeft MarketingCirkel Limburg een instrument ontwikkeld dat u helpt het rendement van uw investeringen in reclame te versterken. Heel bewust en resultaatgericht. Dat levert u kennis en daadkracht voor een beter resultaat. Nu en in de toekomst.

Reclame moet toch gewoon geld opleveren!   

Contact
Heeft u vragen over de CommunicatieGenerator en wat die voor u kan betekenen, bel dan meteen met Paul Bonants ([email protected] / 06 54296844) of het secretariaat van de MarketingCirkel Limburg.

MarketingCirkel Limburg van alle Marketing thuis!