Bezinningseconomie in Limburg: verkoopt stilte?

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (regel 1065 van /var/www/vhosts/dimcoppen.webspace/hosts/marketingcirkellimburg.nl/www/includes/theme.inc).

Het antwoord van Marketing Cirkel Limburg op de bovenstaande vraag? Een volmondig 'ja'!
Deelt u dit antwoord (nog) niet met ons, maar stelt u zich als bezinningsondernemer of beleidsmaker open voor een andere, verfrissende kijk op deze voor Limburg zo belangrijke sector?
Onze seminar van afgelopen 26 oktober heeft dit nogmaals bevestigd. En daarom gaan we door naar de volgende trede op de trap.

Maar liefst vier workshops worden georganiseerd. Op 30 november 2017 nodigen wij u van harte uit. Locatie zullen we snel bekend maken. Aanmelden kan nog tot 25 november .

Wat ging er vooraf....

Theo Bovens, Frans Jespers en Harry Trimbos prikkelden ons allemaal op deze middag met hun verhalen over het belang van bezinningstoerisme voor Limburg, de waarde van goed luisteren naar uw klanten en het ontwikkelen van nieuwe bezinningsconcepten. Inspiratie put u ook uit de verhalen van drie succesvolle bezinningsondernemers die wij tijdens het seminar interviewen.

Praktisch vervolg op seminar
Met een rugzak vol nieuwe inzichten vraagt u zich gaandeweg het programma af: "En hoe vertaal ik dit alles naar mijn eigen praktijk?" Precies daarbij helpen de leden van Marketing Cirkel Limburg u. Winfried Timmers en Frits Tiek zijn gepokt en gemazeld in de bezinningsbranche en doen u een aanbod voor een vervolgbijeenkomst met een aantal praktische workshops. Samen met een aantal andere experts begeleiden ze u van verhaal naar verbinding en van verbinding naar verbetering.

Het bijzondere dat u als bezinningsondernemer in handen heeft, dát verhaal wordt blootgelegd en uitgediept om doorverteld te kunnen worden op een manier die aansluit op uw publiek. Met uw unieke verhaal onderscheidt u zich in uw markt. En u weet: onderscheid wordt opgemerkt.

Samen met u kijken wij ook naar de manieren waarop uw 'story' bij een groter publiek terecht kan komen. Welke offline en online kanalen kunt u daarvoor het beste inzetten? En welke inhoud hoort daar bij? Wij onderzoeken met u of er vruchtbare verbindingen gelegd kunnen worden met collega-ondernemers die er op dezelfde manier in staan. Geleidelijk aan maakt u een switch in denken van 'gebouwvulling' naar 'behoeftenvervulling'. Een verandering die voor u leidt tot verbetering.

Bent u klaar om samen met MCL de stilte op gepaste wijze te doorbreken? Meld u dan nu aan.

Maak alvast kennis met onze sprekers

Lees meer over drie succescolle bezinningsondernemers